+01 23456789 claue@domain.com
Summer sale discount off 50%! Shop Now

Мини количка

ВРЪШАНЕ И ЗАМЯНА

ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
Ние искаме да сте доволни от покупката си и съжаляваме, ако това не е така. По каквато и да е причина, поради която не сте доволни, Вие може да върнете всички закупени от нас артикули, ако са изпълнени следните условия:

Всички артикули трябва да бъдат в оригиналната си опаковка с непокътнати продуктови етикети.
Всички артикули трябва да са неизползвани, непрани и в оригиналното си състояние.
Обувките не трябва да имат следи от одраскване по външната си подметка.
Оригиналите на стоковите разписки и фактури трябва да бъдат включени.
Ако не са ипълнени горните условия, със съжаление съобщаваме, че не можем да обработим каквито и да било искове за връщане или възстановяване на средства, независимо дали артикулите са ни изпратени обратно.

Може да върнете вашата поръчка в рамките на 30 дни.

Ще възстановим сумата обратно по оригиналния начин на плащане, използван за покупката.

Клиентът носи отговорност за транспортните такси при връщане, а таксите за доставка/обработка на първоначалната покупка не се възстановяват, освен в сучаите описани в т 3.

ЗАМЯНА

Към този момент не предлагаме опция за замяна. Можете да върнете поръчката обратно към нас по процедурата за връщане, а ние ще Ви възстановим сумата.

1. Изпратете ни вашата пратка чрез куриерска фирма Еконт или Спиди.

2. Изчакайте потвърждение на вашия имейл и ще бъдете уведомени, когато вашата сума е възстановена. Като цяло, периодът на обработка е 5 работни дни след получаване на вашата пратка.

3. В  случаите, когато някой от получените продукти се счита за дефектен или пратката е объркана, Shtampirai.com ще поеме разходите за доставка на артикула(ите) обратно до вас.

3.1. Изпълнителят не носи отговорност за качествата на готовия продукт, пряко зависещи от проекта, предоставен му от поръчващия, а именно:

  • некачествена щампа в следствие на некачествена картинка, предоставена от поръчващия.
  • неприемлив външен вид на продукта, в следствие на чисто естетически несъответствия, произхождащи от проекта, предоставен от поръчващия чрез бланката „по Ваш избор”.
  • както и други, неизброени подробно.

3.2. Изпълнителят се задължава да поправи нередностите, в следствие на некачествена изработка, по един от следните начини, избран от поръчващия:

 1. Чрез изработка на нов продукт по същия проект за сметка на Изпълнителя.
 2. Чрез изработка на артикул по нов проект на същата стойност.
 3. Чрез отстъпка при избор на артикул.
 4. Чрез връщане на сумата, платена по договора.

3.3. Поправката на нередностите от Изпълнителя става в 15 дневен срок, след потвърждаване от негова страна, че признава нередността да е по негова вина.

 • Оценката за произхода на нередността по готовия продукт се извършва на база на изпратена снимка с предполагаемата нередност от поръчващия на изпълнителя.

3.4. Отказът на поръчващия да приеме и заплати поръчания продукт, изработен от Изпълнителя по негов проект, се счита за неизпълнение на настоящия договор, като в този случай изпълнителят има право на обезщетение в двоен размер на цената на настоящия договор.

3.5. На основание чл. 55 ал. 2 от Закона за защита на потребителите, изпълнителят си запазва правото да откаже връщане на стоката, извън случаите на нередности по вина на изпълнителя, описани в настоящия договор.

3.6.  Всички поръчки, извършени чрез нашия онлайн магазин www.shtampirai.com, които желаете да върнете трябва да бъдат изпратени до:

Еконт офис Царево
ул. „Хан Аспарух“ №68

ПК: 8260

Тел: 0883445547

0

Your Cart

    Product Price Quantity Total
Empty Cart
nothing

Your cart is empty

Your cart is empty